Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dogecoin Elon Musk Deutsch

Dogecoin Elon Musk Deutsch. Elon musk ile dogecoin'in ve projenin yaratıcısı jackson palmer'in ilişkisi aslında çok eskilere dayansa da, 2 nisan tarihinde dogecoin'in resmi twitter hesabı üzerinden yapılan yeni ceo anketi. Doge, fiyatı reddit grubu satoshistreetbets ticaret grubu, tiktok traderları ve tabii ki tesla ceo'su elon musk tarafından desteklenip 24 saat içinde yüzde 800'ün üzerinde artış.

History of Dogecoin, the Cryptocurrency Beloved by Elon Musk
History of Dogecoin, the Cryptocurrency Beloved by Elon Musk from i.insider.com
'ay'a' (to the moon), yani bir coini aya göndermek tabiri, kripto piyasasında çok güçlü ve durmak bilmeyen bir yükseliş trendindeki varlığı tanımlamak için kullanılan popüler bir terimdir. Dünyanın en fazla dogecoin bulunduran cüzdanında 1.4 milyar $ değerinde doge bulunuyor. Dogecoin üzerine çok fazla konsantrasyon gerçek bir sorun dedi.

Elon musk supports dogecoin (twitter.com).

Elon musk ile dogecoin'in ve projenin yaratıcısı jackson palmer'in ilişkisi aslında çok eskilere dayansa da, 2 nisan tarihinde dogecoin'in resmi twitter hesabı üzerinden yapılan yeni ceo anketi. This as well caused the coin (dogecoin) to pump 58% from its initial level. © reuters / joe skipper. — elon musk (@elonmusk) january 9, 2021.